pageloader

Exposities

 

Keunstrûte Littenseradiel 2018


Open ateliers / Workshops / Exposities / Verhalen / Muziek / Dans

In Galerie Cees Kaspersma laten Cees Kaspersma – nummer 32 in de folder – en Liana Miedema (www.mauve-lab.com) – nummer 37 in de folder – hun laatste werken zien.

Er is een overzichtstentoonstelling met werk van alle deelnemende kunstenaars te zien in de Expositieruimte Winsum, Omrin 22a.

De gehele route is open van 11.00 tot 17.00 uur.

www.friesekunstroute.nlZomerexpositie ‘Het Friese Landschap’
in Galerie Cees Kaspersma


Deze verkoop-expositie wordt gehouden in een karakteristiek stukje Friesland. In zijn tot galerie omgebouwde stelpboerderij exposeert Cees Kaspersma samen met enkele andere kunstenaars*.
Temidden van de stilte van de omliggende weilanden kunt u genieten van schilderkunst en fotografie.
Er is gelegenheid om een kop koffie/thee met wat lekkers te nuttigen.

*Namen van mede-exposanten worden binnenkort nog bekend gemaakt.

De officiële opening is op zaterdagmiddag 21 juli om 15.00 uur
in Galerie Cees Kaspersma, Skyldumerreed 1 in Winsum (route)

De zomerexpositie Het Friese Landschap wordt, verspreid over de hele provincie Fryslân, gehouden van zaterdag 21 juli tot en met zondag 2 september 2018. Voor de bezoeker een uitstekende gelegenheid om meerdere keren een aantrekkelijke route samen te stellen!

De volgende 17 locaties doen er aan mee:
Galerie Buitengewoon in De Wilgen - Galerie Bax Kunst in Sneek - Galerie Dinie Boogaart in Nijega - Galerie Westerkade in Leeuwarden - Atelier Klaas Werumeus Buning in Pietersbierum - Floris Verster Ateliers in Leeuwarden - Galerie Kunst in Beweging in Koudum - Galerie Bella Vista in Leeuwarden - Atelier Martin Sijbesma in Kubaard - Atelier-galerie Reinder Homan in Bakhuizen - Galerie Het Sudergemaal in Nijbeets - Galerie Lauswolt in Olterterp - Galerie van Douwe Elias in Franeker - Atelier Hiske Wiersma in Berlikum - Galerie Efterom in Wijnjewoude - Atelier Anke’s Arte in Dokkum - Galerie Cees Kaspersma in Winsum
In het kader van Leeuwarden 2018 is er in galerie Westerkade in Leeuwarden een groepsexpositie van 400 kunstenaars. Elke kunstenaar heeft werk gemaakt op een blokpaneeltje van 20 bij 18 cm. Cees heeft hiervoor twee jongerenportretten geschilderd.
jongerenportret Cees Kaspersma

www.friesland.nl/het friese landschap

 
 
 
 

©Cees Kaspersma 2017