pageloader
Cees Kaspersma in zijn atelier
‘Kilometers maken in het schilderen’

Passie

Cees Kaspersma is een gepassioneerde schilder . Onderwerpen die veel in zijn werk terugkomen zijn expressieve dieren (met name paarden), portretten, naakten, sport en landschappen. Hij houdt van het pure schilderen, geen flauwekul maar met een gedegen ondergrond mooie schilderijen maken. Het liefst emoties laten zien door middel van spieren, uitdrukkingen en licht. En zo lang mogelijk werken met grote kwasten waardoor een schilderij een heerlijke eenheid blijft.

Ook in zijn manier van lesgeven leert hij zijn leerlingen kijken en met techniek zich uit te drukken. Cees zijn meest gevleugelde uitspraak is : “Kilometers maken in het schilderen”, zijn manier van kunstbeleving moet je ervaren.

Het is “a way of living”.

Cees Kaspersma aan het werk in zijn atelier

Cees als docent, spreker, inspirator, creatieveling, etc.

Cees is een originele geest die gepassioneerd kunst verbindt met het dagelijks leven. Zonder dat je het vaak weet speelt kunst en met name het creatieve proces, een belangrijke rol in je leven. Cees laat op een humoristische manier zien dat daardoor iedereen een kunstenaar is.

Je kunt hem vragen als gastdocent, spreker of initiator bij een creatief denkproces. Dit kan plaatsvinden bij hem thuis (grote galerie/atelier ter beschikking, max. 40 personen) of op een locatie. Veel is bij Cees mogelijk en het beste is persoonlijk een gesprek met hem aan te gaan om je ideeën of vragen kwijt te kunnen.©Cees Kaspersma 2018